26 ianuarie 2010

Primul ShortsUP din 2010

Vineri, 29 ianuarie, de la 21.00, la Teatrul Național, Galeriile ArtExpo, are loc primul ShortsUP de anul acesta. Programul Extra Extra Shorts aduce două ore de scurtmetraje sub 3 minute, amuzante și ultra-premiate.

Din program fac parte finalistele de la Cannes Film Festival (Seeking You: A Love Letter to Hong Kong (foto), Iran a Nation of Bloggers, Donatella), cele mai bune filme din cadrul FilmMinute 2009 (Life, Flagged, How do you do, Rapture) și filme premiate la Festivalul Internațional de Film Tres Courts (Fetch, Les Petits Sables, The Job).

Nu sunt de ratat nici Mosca - un documentar amuzant despre legătura dintre timp și muște, Paste of Love - o animație despre neobișnuita povestea de dragoste dintre o periuță și pasta de dinți, sau Enemy Within – ficțiune-mostră a umorului britanic.

După filme, spectatorii sunt invitați la Dance Your Shorts Off – afterparty incendiar cu Rusu & Flore (Khadja) și cu Fanas. Sounduri noi, combinații deep disco surprinzătoare și vizualuri asigurate de VJ Crid.

Niciun comentariu: